Ιστορική πρόκριση Σοσιεδάδ επί της Ρεάλ με 4-3 στη Μαδρίτη

Ιστορική πρόκριση Σοσιεδάδ επί της Ρεάλ με 4-3 στη Μαδρίτη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που δέχθηκε μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τέσσερα τέρματα χθες το βράδυ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέτυχε ιστορικό θρίαμβο με 4-3 μέσα στη Μαδρίτη και πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού, βυθίζοντας τη Ρεάλ σε ενδοσκόπηση.

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στη Μιραντές, την επαρχιακή ομάδα από το Μπούργος που έφτασε προχθές το βράδυ για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου του Βασιλιά. Οπως και το 2012, ως ομάδα γ΄ κατηγορίας, έτσι και φέτος, που παίζει στη Σεγούνδα Διβισιόν, απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ, τη φορά αυτή με το εντυπωσιακό 4-2 στον προημιτελικό της Τετάρτης.

Θετικό αποτέλεσμα είχε η έκτακτη συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μπαρτομέου, με τον τεχνικό γραμματέα Ερίκ Αμπιντάλ προχθές το βράδυ σε μια προσπάθεια άμεσης κατάσβεσης της εστίας που άναψε με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο φαίνεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει ανοίξει και άλλα μέτωπα, όπως αυτό με τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Τσάβι. Σε συνέντευξή του ο Γάλλος παράγοντας είχε βγάλει στη… σέντρα τους παίκτες της ομάδας, καταλογίζοντάς τους αδιαφορία κατά τους τελευταίους μήνες της περιόδου που προπονητής στην ομάδα ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μέσι ξεσπάθωσε, λέγοντας πως όσο ο κ. Αμπιντάλ αποφεύγει να κατονομάσει τους παίκτες που εννοεί είναι σαν να κατηγορεί ολόκληρη την ομάδα.

Κι ενώ ο Τύπος στην Καταλωνία έλεγε ότι ο κ. Αμπιντάλ πηγαίνει προς την έξοδο από το «Καμπ Νου», η έκτακτη σύσκεψη που κάλεσε ο κ. Μπαρτομέου κατεύνασε τα πάθη, επιτυγχάνοντας τη συμφιλίωση Μέσι – Αμπιντάλ, ενώ φέρεται τώρα να μην υπήρχε ποτέ στο τραπέζι η απομάκρυνση του Γάλλου.

Ο κ. Αμπιντάλ πάντως προξένησε –σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη– τη δυσαρέσκεια και του Τσάβι, ο οποίος σήμερα είναι προπονητής στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Και αυτό διότι ο Γάλλος είπε ότι ο πρώην αρχηγός της Μπάρτσα δεν έλαβε ποτέ πρόταση συνεργασίας για να διαδεχθεί τον κ. Βαλβέρδε. Ο Τσάβι είπε ότι προς το παρόν προτιμά να μη μιλήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή