Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακριβά πλήρωσε τελικά η ΑΕΚ τα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει οπαδοί της στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε ένοχη την Ενωση και της επέβαλε ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο ύψους 77.500 ευρώ. Κατά την απολογία, οι δικηγόροι της ΠΑΕ υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ πιθανό να μην ήταν μόνο οπαδοί της ΑΕΚ στα επεισόδια με την αστυνομία, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι η υποβολή έφεσης.

Με βάση την απόφαση αυτή, η ΑΕΚ καλείται να δώσει χωρίς κόσμο το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.30, καθώς και αυτό με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα στις 23 του μηνός. 

Πάντως, μέσα στην όλη ατυχία της, η ΑΕΚ στάθηκε και εν μέρει τυχερή, καθώς η απόφαση του αρμόδιου οργάνου της Λίγκας δεν επηρεάζει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στο γήπεδο. Και αυτό, διότι από την ημέρα που ανακοινώνεται η ποινή για να εφαρμοστεί θα πρέπει να έχουν μεσολαβήσει πέντε μέρες.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ αφήνει πίσω την εμφάνιση στο Αγρίνιο και κοιτάζει πλέον το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο ματς, η Ενωση αναζητεί την πρώτη της νίκη φέτος σε αγώνα με τους «big 4», καθώς μέχρι στιγμής έχει με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ από μία ήττα και μία ισοπαλία και μία ήττα με τον Παναθηναϊκό (3-2), όπου μάλιστα είχε προηγηθεί με 2-0. Στο ντέρμπι δεν υπολογίζεται ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά σε χιαστό και μηνίσκο, αλλά έχει μια ήπια κάκωση στο γόνατο και θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός δράσης.

• Τον επίλογο στην ποδοσφαιρική του καριέρα έγραψε ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ που είχε φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ την περίοδο 2016-2017, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή