Στο Περιστέρι θα παιχθεί η πρόκριση για Αρη και Ατρόμητο

Στο Περιστέρι θα παιχθεί η πρόκριση για Αρη και Ατρόμητο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης έχασε πέναλτι, ο Ατρόμητος στάθηκε όρθιος, οι ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Βικελίδης» και έτσι καλούνται να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του Περιστερίου σε μία εβδομάδα.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν καλό, καθώς πρώτος στόχος τόσο του Αρη όσο και του Ατρομήτου ήταν να μη δεχθούν γκολ. Ετσι οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες και εν μέρει η εικόνα του ματς δικαιολογεί και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αρης θέλησε να μπει πιο δυνατά, όμως παρά την πίεση που άσκησε στην άμυνα του Ατρομήτου, η απουσία κλασικού σέντερ φορ, έκανε το έργο του αρκετά δύσκολο. Ο Ατρόμητος έχοντας δώσει χώρο στον Αρη, θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα και παρά το γεγονός ότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις, υστερούσε στην τελική προσπάθεια. 

Τελικά, οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που έφτασαν μία ανάσα από το γκολ που θα έκανε τη διαφορά, όμως ο Μπρούνο Γκάμα αποδείχθηκε ο… μοιραίος παίκτης τους. Ο Πορτογάλος στο 64ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι, στη σπουδαιότερη στιγμή του Αρη στον αγώνα. Οσον αφορά τον Ατρόμητο, είχε καλές ευκαιρίες στο 30΄ και στο 75΄ με τους Μπουσούλατζιτς και Ούμπιντες αντίστοιχα.

Ετσι, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού πρόκρισης για την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι. Εκεί όπου ο Ατρόμητος θέλει μόνο τη νίκη για να πάει στην τετράδα, ενώ ο Αρης καλύπτεται και με οποιαδήποτε ισοπαλία με εξαίρεση βέβαια το 0-0 το οποίο θα οδηγήσει στην παράταση.

Αρης (Μίκαελ Ενινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια – Φετφατζίδης, Γκάμα (85΄ Μαρτίνες), Λάρσον (77΄ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Ανδρούτσος (82΄ Μάντσον), Γκάλο (74΄ Ούμπιδες), Βέλλιος, Νταβιώτης (77΄ Ενσικουλού).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή