Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα για τον Παναιτωλικό

Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα για τον Παναιτωλικό

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κακοδαιμονία που στοιχειώνει τον Παναιτωλικό τον τελευταίο μήνα του πήρε ξανά την μπουκιά από το στόμα στις καθυστερήσεις ενός αγώνα, λες και η θεά της μπάλας δεν θέλει να δώσει πρόωρο τέλος σε ένα από τα ελάχιστα κεφάλαια της Σούπερ Λιγκ 1 που έχουν μείνει ανοικτά, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος!

Το γκολ του Δημόπουλου στο 97’ έδωσε ένα απρόσμενο δώρο στον Βόλο, όταν όλα έδειχναν ότι οι Αγρινιώτες θα έπαιρναν με το γκολ του Μουνιέ στο 42’ ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Το ίδιο συνέβη και την περασμένη αγωνιστική στην Τρίπολη με το γκολ του Ντέλετιτς στο 95’, το ίδιο στο ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα όταν είχαν προηγηθεί 2-0 και δέχθηκαν δύο γκολ από πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ίδιο και με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο όταν έχασαν από ένα γκολ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση!

Τους μισούς απ’ αυτούς τους χαμένους βαθμούς να είχε κρατήσει ο Παναιτωλικός, θα είχε πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια απ’ αυτήν που του δίνει το +4 έναντι του Πανιωνίου, τον οποίο υποδέχεται στο Αγρίνιο την προτελευταία αγωνιστική για να ξεκαθαρίσει εκεί εάν θα έχουν νόημα τα πλέι άουτ ή θα γίνουν απλά για να γίνουν.

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, σπατάλησαν πολλές  ευκαιρίες, έπαιξαν με τη φωτιά  και… κάηκαν. Η ένταση έφερε τις αποβολές με χρήση VAR του Ντίας στο 90’ και του Μάντζη στο 95’.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (74’ Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα (81’ Μπαΐροβιτς), Μουνιέ (86’ Ντουάρτε), Ντίας.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι (62’ Κάσες), Ντεντάκης (73’ Λύρατζης), Τσοκάνης (78’ Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης.

Ολυμπιακός και Αραούχο

Η μάχη για τη σωτηρία παραμένει υπόθεση μόνο δύο ομάδων, όπως συμβαίνει και με τη μάχη του τίτλου. Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με γκολ του Χασάν στο 91’ και κράτησε το +2 από τον ΠΑΟΚ που νίκησε άνετα στην Τούμπα τον ΟΦΗ με 4-0. Οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν, όμως, τουλάχιστον για έξι μήνες τον Σουντανί, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού στο δεξί του πόδι, 16 μήνες μετά την εγχείρηση που είχε κάνει για τον ίδιο λόγο στο αριστερό!

Στο πιο αδιάφορο ντέρμπι της χρονιάς, η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 1-0 με ένα υπέροχο γκολ του Αραούχο και εξασφάλισε ουσιαστικά την 3η θέση, ενώ οι «πράσινοι» κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ παρότι έχασαν, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Ατρομήτου, το 0-0 της Ξάνθης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το 0-0 της Λάρισας με τη Λαμία.

Ανοικτές παραμένουν μόνο δύο θέσεις για τα πλέι οφ, με τον Αρη να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα κι ας έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή