Προβάδισμα και άγχος για τον Ολυμπιακό

Προβάδισμα και άγχος για τον Ολυμπιακό

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γρήγορο γκολ που θα του επιστρέψει να γίνει από νωρίς το αφεντικό αναζητεί απόψε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα πριν από μία εβδομάδα, έχει αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων, ενώ πάντα στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» υπάρχει και η περυσινή γκέλα όταν η Λαμία στον ίδιο ακριβώς γύρο του θεσμού (προημιτελικά) είχε φύγει νικήτρια με 1-0 από το Φάληρο, παίρνοντας την πρόκριση έχοντας μόλις μία τελική στο παιχνίδι.

Σίγουρα, παίζοντας στο «σπίτι» του ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αν και το 0-0 είναι «ύπουλο» αποτέλεσμα. Ετσι δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να έχει στο αρχικό σχήμα ορισμένους από τους βασικούς όπως οι Γκιγιέρμε, Μασούρας και Τσιμίκας, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Ελ Αραμπί.

Θέση διεκδικούν επίσης οι Εμρέ Μορ και Καφού, ενώ και ο Σισέ είναι πιθανό να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα παίρνοντας τη θέση του Μπα. Ο Αλέν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Γκασπάρ θα παίξει στα δεξιά, με τον Καμαρά να είναι κι αυτός υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας αρκετά επίπονης περιόδου, καθώς με εξαίρεση το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, από εκεί και πέρα ακολουθεί η Αρσεναλ (εντός), ο ΠΑΟΚ (εκτός) και μετά η ρεβάνς με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο.

Από την άλλη, αλλαγές ετοιμάζει στη Λαμία ο Ακης Μάντζιος, καθώς αρκετοί βασικοί παίκτες είναι στο όριο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός από τον τραυματία Πλιάτσικα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσος και Μπιανκόνι.

• Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ο Γκιγιέρμε αναφέρθηκε στη μάχη του φετινού τίτλου, τονίζοντας ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να μη χαθεί κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος, ενώ αναφερόμενος στον Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Η νέα γενιά των Πορτογάλων τεχνικών είναι πολύ καλή. Αναμφίβολα ο Μαρτίνς είναι τοπ σε αυτή τη λίστα. Δουλεύω μαζί του εδώ και 1,5 χρόνο και έχω μόνο καλά λόγια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή