Ατρόμητος και Αρης για το τρίτο εισιτήριο

Ατρόμητος και Αρης για το τρίτο εισιτήριο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σφράγισαν τα εισιτήριά τους για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου και περιμένουν σήμερα τον τρίτο της τετράδας, που θα προκύψει από το ζευγάρι του Ατρόμητου με τον Αρη. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 19.00 στο Περιστέρι, έχοντας ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι θα έχουν τέσσερις απουσίες, αφού οι Γκάλο και Ντε Πο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, ο Καχίλα ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Ούμπιδες ζήτησε άδεια λόγω ασθένειας του μικρότερου γιου του. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Ανδρούτσος, Μανούσος, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Γιακουμάκης.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Αρης, αφού ο πρώτος του σκόρερ Μπράουν Ιντέγε είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν θα δώσει το «παρών» στο Περιστέρι. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μαρτίνες και Τόνσο. Οι 18 που επέλεξε ο Μίκαελ Ενινγκ: Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης και Μπακούτσης. «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, σωματικά και πνευματικά, γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά και τι σημαίνει για τον Αρη, για τον κόσμο, αλλά και για εμάς αυτό το ματς. Το σίγουρο είναι ότι στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η πρόκριση και πάμε στην Αθήνα για να την πάρουμε», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρίνων» Φραν Βέλεθ και συνέχισε τονίζοντας: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση. Τα πάντα. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και έχουμε πίστη στην πρόκριση. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή