Νέο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα

Νέο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ιδιαιτέρως δυσώδη υπόθεση κατήγγειλε το καταλανικό ραδιόφωνο χθες, φέροντας τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να έχει προσλάβει εταιρεία με αποστολή τη δυσφήμηση ποδοσφαιριστών του συλλόγου, πιθανών υποψήφιων προέδρων και θρύλων της Μπάρτσα, και με σκοπό την προστασία του προφίλ του Γιόζιπ Μαρία Μπαρτομέου. Πρόκειται για ένα ακόμη σκάνδαλο που πλήττει τη διοίκηση της καταλανικής ομάδας, τη στιγμή που επιθυμεί να διατηρήσει ηθικό προβάδισμα ώστε ως σύλλογος να ηγηθεί της τοπικής εκστρατείας για ανεξαρτησία της περιφέρειας της Καταλωνίας από την Ισπανία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του ραδιοφωνικού δικτύου SER Catalunya, που σημειωτέον εκπέμπει στην καταλανική γλώσσα, ο κ. Μπαρτομέου επιστράτευσε τις υπηρεσίες της εταιρείας Ι3 Ventures, που ελέγχει δεκάδες λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter, οι οποίοι δημιουργήθηκαν πριν από 15 μήνες και έχουν δημοσιεύσει αναρτήσεις με σκοπό την επίθεση σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες, όπως οι Γουαρδιόλα, Πουγιόλ και Τσάβι, αλλά και πιθανοί διάδοχοι του Μπαρτομέου όπως ο πρώην πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα και οι Βίκτορ Φοντ και Αγούστιο Μπενεδίτο. Με ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα της προσάπτει το δημοσίευμα και επιφυλάχθηκε για νομικές ενέργειες σχετικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή