Νίκη σε τερέν και εξέδρες θέλει ο ΠΑΟΚ

Νίκη σε τερέν και εξέδρες θέλει ο ΠΑΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική νίκη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την αποδοχή από τον αθλητικό δικαστή του αιτήματος για την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της Ξάνθης, όχι μόνο επειδή δίνει από νομικής πλευράς τη δυνατότητα καλύτερης υπεράσπισης των θέσεων της ομάδας, αλλά και επειδή αποφορτίζει σε κάποιο βαθμό την πίεση που γεννάει από μόνο του, ούτως ή άλλως, το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν δεν έβγαινε άμεσα απόφαση, ένα τόσο κομβικό και ιδιαίτερο παιχνίδι στη μάχη του τίτλου θα έπαιρνε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα και μόνο με τα όσα θα ακούγονταν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που έκαναν τη σχετική καταγγελία και η στάση τους στη διάρκεια της δίκης, στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν τις θέσεις τους, θα μπορούσε να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Η αναβολή της εκδίκασης αποφορτίζει μέχρι ενός σημείου την ένταση ή τουλάχιστον δεν την επιβαρύνει. Πρώτιστο μέλημα προπονητή και παικτών είναι να κερδίσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ της διοίκησης να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο η ομαλή διεξαγωγή του. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram: «Την Κυριακή, το μυαλό στο κεφάλι και τα μάτια ανοιχτά… θέλουν τιμωρία της έδρας μας και θα το επιδιώξουν αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή