Τσάμπιονς Λιγκ: Σαρωτική η Αταλάντα, προβάδισμα η Λειψία

Τσάμπιονς Λιγκ: Σαρωτική η Αταλάντα, προβάδισμα η Λειψία

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μικρή διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ δεν φαίνεται να βγαίνει σε καλό για τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη, αφού μετά την ήττα της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη, ήρθε χθες η σειρά της Τότεναμ να χάσει με 1-0, και μάλιστα εντός έδρας.

Η γερμανική Λειψία πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας 1-0 στο Λονδίνο την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 58΄.

Παράλληλα, στην Ιταλία η Αταλάντα συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις της στην Ευρώπη που την έφεραν στους «16», συντρίβοντας τη Βαλένθια 4-1, με δύο τέρματα του Χάτεμπουρ και από ένα των Ιλιτσιτς και Φρόιλερ. Το γκολ του Ντένις Τσερίσεφ διατήρησε κάποιες ελπίδες για τις «νυχτερίδες».

Από προχθές έχει ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ των παικτών της Ατλέτικο και του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο προπονητής της Λίβερπουλ κατηγόρησε μετά το νικηφόρο για την Ατλέτικο ματς των δύο ομάδων στη Μαδρίτη (με σκορ 1-0) τους γηπεδούχους για θέατρο, ώστε να αποβληθεί ο Σενεγαλέζος επιθετικός των «ρεντς», Σαντιό Μανέ, κάτι που προκάλεσε οργή στους «κολτσονέρος».

Στενοχωρημένος μετά την ήττα από το γρήγορο γκολ του Σαούλ Νίγεθ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε ότι αντικατέστησε τον Μανέ διότι «το σχέδιό τους ήταν να βγάλουν τον Σαντιό από το παιχνίδι με κάρτα. Στο πρώτο ημίωρο, τρεις παίκτες της Ατλέτικο είχαν πέσει στο χορτάρι, χωρίς να έχουν χτυπήσει».

Οι παίκτες της Ατλέτικο φέρονται έκπληκτοι με τα σχόλια αυτά, λέγοντας ότι ο κ. Κλοπ δεν ξέρει να χάνει και θα έπρεπε να εστιάζει στη δική του ομάδα, που «δεν έκανε ούτε ένα σουτ στο τέρμα στα 90 λεπτά».

Στη Γερμανία η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατέβαλε την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 χάρη στο παιδί-θαύμα του νορβηγικού ποδοσφαίρου, Ερλινγκ Χάαλαντ, που σκόραρε δύο γκολ σε οκτώ λεπτά. Υπολογίστηκε ότι πριν σκοράρει έτρεξε απόσταση 60 μέτρων σε χρόνο 6,64 δευτερολέπτων, ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ των 60 μ. είναι 6,34 δεύτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή