Σαν σε προπόνηση η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο τετράδας

Σαν σε προπόνηση η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο τετράδας

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαδικασία… εξπρές συμπληρώθηκε το όνομα στο τελευταίο μπαλάκι από τα τέσσερα που θα μπουν σήμερα το μεσημέρι (12.00) στην κληρωτίδα για να βγουν τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Παναιτωλικό στο άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 στο Αγρίνιο πήρε με άνεση την πρόκριση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν από τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Αρη, σε διπλές αναμετρήσεις που θα γίνουν εν μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με τον Παναιτωλικό να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς παίκτες του λόγω του κυριακάτικου «τελικού» με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, το έργο της ΑΕΚ έγινε πιο εύκολο και απλοποιήθηκε ακόμα περισσότερο με το γρήγορο 1-0 από τον Ολιβέιρα στο 7΄.

Το 2-0 ήρθε με σκόρερ τον Κρίστισιτς στο 36΄ έπειτα από ωραίο συνδυασμό, για να κριθεί η πρόκριση οριστικά με το γκολ του Αλμπάνη στο 78΄, ύστερα από κλέψιμο και ασίστ του Αραούχο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Σιένστεντ στη φάση του 3-0 (είχαν κάνει ήδη τις τρεις αλλαγές τους) και ήρθε έτσι πιο εύκολα το 4-0 με σκόρερ τον Λιβάγια στο 88΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστισιτς.

ΑΕΚ: Τσιτώντας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Λιβάια, Μάνταλος (70΄ Σιμάνσκι), Αραούχο (79΄ Οικονόμου), Ολιβέιρα (60΄ Αλμπάνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σιένστεντ, Μαλής, Μαρσιάλ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72΄ Αλβάρες), Μιμίτο, Φυτόπουλος (63΄ Ρόσα), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς (68΄ Μουνιέ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή