Θέμα Δώνη στον ΠΑΟ, όλα τα σενάρια ανοικτά

Θέμα Δώνη στον ΠΑΟ, όλα τα σενάρια ανοικτά

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση του Γιώργου Δώνη να δημοσιοποιήσει τη διαφωνία του με διάφορους χειρισμούς της διοίκησης, χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο άμεσου διαζυγίου! Βασικό σημείο τριβής είναι η έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας σε κομβικά θέματα, όπως η απόκτηση του Βέλεθ (ο Ισπανός στόπερ ενημέρωσε τον Αρη ότι δεν θα ανανεώσει) και ο εγγυημένος χρόνος στον Βαγιαννίδη ως δέλεαρ για την επέκταση του συμβολαίου του, θέματα όπου ο ίδιος θεωρεί ότι ως προπονητής θα έπρεπε να έχει τον κυρίαρχο ρόλο.

Με αφορμή τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βέλεθ, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δώνης στo Novasports:

«Στη θέση του έχουμε πολύ καλούς παίκτες, δεν είναι προτεραιότητα ο στόπερ. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη και να μην τα επαναλαμβάνουμε, για να μη χειροτερεύει η κατάσταση. Σε όλες τις ομάδες οι προπονητές αποφασίζουν με τα δικά τους θέλω. Δεν ακολουθώ επιλογές ούτε ιδέες άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά να πηγαίνει με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα γίνει στο μέλλον, θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που λέω αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, την επικοινωνία με το διοικητικό κομμάτι. Θα δούμε τι θα γίνει ώς το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να πω αν θα μιλήσω με τον κ. Αλαφούζο. Με έχει στενοχωρήσει πολύ η κατάσταση. Πάντα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να θέλουν και οι δύο πλευρές. Το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν επίπτωση στη δουλειά μου και την ομάδα. Δεν ανοίγω καμία πόρτα, απλά ενημερώνω. Θα φανεί αν είναι καμπανάκι. Αλλιώς η κάθε πλευρά πρέπει να κοιτάζει το μέλλον της».

Για το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγιαννίδη, πρόσθεσε ο Γιώργος Δώνης: «Διαφωνώ και στη συγκεκριμένη διαχείριση και δεν αφορά τον μικρό. Είναι χαρά μου να βλέπω νέους με προοπτική να εξελίσσονται. Είναι αδιανόητο μια ομάδα να εγγυάται συμμετοχές σε νέους. Πρέπει να προσπαθούν και να τις κερδίζουν. Διαφωνώ. Ανοίγω το θέμα για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου, χωρίς να έχω πάρει οριστικές αποφάσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή