Πρόταση 200.000 ευρώ ΠΑΟ στον Χρ. Δώνη

Πρόταση 200.000 ευρώ ΠΑΟ στον Χρ. Δώνη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορά που δείχνει μεν την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει, αλλά χωρίς να ξεπεράσει τα δεδομένα της σφικτής οικονομικής πολιτικής των τελευταίων ετών όπως συνέβη με τον Κουρμπέλη, έχει από χθες στα χέρια του ο Χρήστος Δώνης. Ο… υπαρχηγός των «πρασίνων» συναντήθηκε το πρωί με τον Τσάβι Ρόκα και συζήτησαν σε καλό κλίμα το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής τόνισε στον Δώνη ότι είναι στον σχεδιασμό για την ομάδα των επόμενων χρόνων και του πρόσφερε ένα συμβόλαιο λίγο μεγαλύτερο απ’ αυτό που έχει εφέτος, με μια αύξηση περίπου 10% των αποδοχών: από τις 180.000 ευρώ του υφιστάμενου συμβολαίου, του πρότεινε 200.000 ευρώ ετησίως, που με κάποια μπόνους λογικών συμμετοχών και διακρίσεων, μπορεί να ανεβάσει τις απολαβές του στις 240.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Χρήστος Δώνης έδειξε ικανοποιημένος από την πρόταση, αλλά ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει, διότι προτεραιότητά του παραμένει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Θέλει μεν να παραμείνει στην ομάδα που αγαπά και στην οποία έχει σημαντικό ρόλο την τελευταία τριετία, αλλά η σχέση αίματος που έχει με τον προπονητή… Γιώργο Δώνη, έχει φέρει ουκ λίγες φορές σε δύσκολη θέση και τους δύο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αυτή την εποχή και θέλει να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσει. Ενδεικτικό, πάντως, του συναισθηματικού δεσίματος που έχει με τον Παναθηναϊκό είναι ότι εμφανίστηκε στο ραντεβού με τον Ρόκα χωρίς μάνατζερ, διότι το πρωτεύον γι’ αυτόν ήταν να αντιληφθεί εάν τον υπολογίζει πραγματικά η ομάδα και όχι να διαπραγματευθεί ένα πιο υψηλό συμβόλαιο.

• Σε καθαρισμό μηνίσκου θα υποβληθεί σήμερα ο Δημήτρης Κολοβός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή