Χωρίς Φορτούνη κόντρα στην Αρσεναλ

Χωρίς Φορτούνη κόντρα στην Αρσεναλ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν, ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τα πλέι οφ μπορούν να περιμένουν και πλέον η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό στρέφεται στη ρεβάνς με την Αρσεναλ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» μόνο εύκολη δεν είναι έπειτα από την ήττα με 1-0 στο Φάληρο, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αλλωστε οδηγός για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «σπίτι» των Λονδρέζων, όταν επίσης με έναν Πορτογάλο στον πάγκο, τον Μάρκο Σίλβα, επικρατούσε με 3-2 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός πάντως από τις δεδομένες δυσκολίες, ο Μαρτίνς καλείται την τελευταία στιγμή να βρει λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μία ήπια ευαισθησία στην αριστερή ποδοκνημική και έτσι δεν ταξιδεύει στο Λονδίνο, κάτι που όπως είναι φυσικό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του προπονητή του. Και αυτό διότι, αναγκαστικά ο Μαρτίνς θα επιστρατεύσει σε ένα ακόμα ματς τον Βαλμπουενά, ο οποίος έχει γεμάτες συμμετοχές στα δύο τελευταία πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αν και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο «Εμιρέιτς» με το ίδιο σχήμα που «κατέβασε» την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι, καθώς και στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο». Κάτι που σημαίνει ότι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά θα αποτελέσουν την τριάδα στον χώρο του κέντρου.

Εκτός αποστολής είναι και ο τιμωρημένος Σεμέδο, με τις επιλογές στα στόπερ για το αρχικό σχήμα να περιορίζονται στον Μπα και στον Σισέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή