Το «αντίο» της Μαρία Σαράποβα στο τένις

Το «αντίο» της Μαρία Σαράποβα στο τένις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σαράποβα αποχαιρέτησε σήμερα την ενεργό δράση στο τένις, καθώς η 32χρονη Ρωσίδα μέσω δήλωσής της στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Vanity Fair» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το άθλημα τονίζοντας ότι «Δίνοντας τη ζωή μου στο τένις, το τένις μου έδωσε μια ζωή. Θα μου λείπει καθημερινά».

Η πανέμορφη τενίστρια και πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης,  έγραψε στο Instagram για την αποχώρησή της: «Το τένις μου έδειξε τον κόσμο – και μου έδειξε από τι είμαι φτιαγμένη. Μέσω αυτού τέσταρα τον εαυτό μου και μετρούσα το πώς μεγάλωνα. Έτσι, ό,τι κι αν είναι αυτό που θα διαλέξω για το επόμενο κεφάλαιό μου, το επόμενο βουνό μου, ακόμη θα σπρώχνω. Ακόμη θα σκαρφαλώνω. Ακόμη θα μεγαλώνω».

       Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                  

Tennis showed me the world—and it showed me what I was made of. It’s how I tested myself and how I measured my growth. And so in whatever I might choose for my next chapter, my next mountain, I’ll still be pushing. I’ll still be climbing. I’ll still be growing. Tennis—I’m saying goodbye.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova) στις

Η Σαράποβα, αποχαιρετά το τένις έχοντας πέντε τίτλους Grand Slam και 36 τίτλους WTA στη συλλογή της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2004, σε ηλικία μόλις 17 ετών, κατέκτησε τον μοναδικό της τίτλο στο φημισμένο τουρνουά Wimbledon.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή