ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Οχι» ΠΑΟ σε Κινέζους για τον Καρλίτος

ochi-pao-se-kinezoys-gia-ton-karlitos-2365617

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση κινεζικής ομάδας για τον δανεισμό του Καρλίτος μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το πρωτάθλημα εκεί βρίσκεται στο ξεκίνημά του, γι’ αυτό και δεν θα ήταν πρόβλημα η παραχώρησή του. Θα ήταν γι’ αυτόν η πρώτη ομάδα του για τη νέα περίοδο και όχι η τρίτη όπως ήταν ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο.

Αν και ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει ακόμα δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τα χρήματα του δανεισμού του ήταν πολύ καλά, οι «πράσινοι» ήταν από την αρχή αρνητικοί στην πρόταση των Κινέζων, διότι αν συναινούσαν, ο Καρλίτος θα έχανε ουσιαστικά όλη την προετοιμασία και θα ήταν ρίσκο να βγάλει μετά χωρίς ανάσες μια ολόκληρη χρονιά. Αρνητικός, άλλωστε, ήταν εξαρχής και ο ίδιος, διότι θέλει να αξιοποιήσει τον διαθέσιμο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο του περιβάλλον, μέχρι να αρχίσει η επόμενη περίοδος.

• Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κολοβός από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο, στο «Υγεία». Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.