Μπάγερν εναντίον… Μπάγερν για τον Χοπ

Μπάγερν εναντίον… Μπάγερν για τον Χοπ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενωμένοι κατά της εξέδρας εμφανίστηκαν παίκτες και παράγοντες της Μπάγερν Μονάχου και της Χόφενχαϊμ σε ένα σπάνιο περιστατικό αντίδρασης διά της διακωμώδησης του αθλήματος.

Κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για την Μπουντεσλίγκα, οπαδοί της Μπάγερν ξεδίπλωσαν υβριστικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της γηπεδούχου Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, μιας ομολογουμένως αμφιλεγόμενης προσωπικότητας στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Με το σκορ στο 6-0 υπέρ της πρωτοπόρου Μπάγερν, οι Βαυαροί οπαδοί επιχείρησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους σε εκείνους της Ντόρτμουντ που τιμωρήθηκαν για αντίστοιχο πανό κατά του ίδιου μεγαλομετόχου.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα με 12 λεπτά να μένουν στο ρολόι, παίκτες και διοικούντες της Μπάγερν προσπάθησαν να πείσουν τους οπαδούς να κρύψουν το πανό, αλλά όταν αυτοί το έκαναν, εμφανίστηκε άλλο με αντίστοιχο περιεχόμενο. Με την τύχη του αγώνα στον αέρα, οι παίκτες των δύο ομάδων συμφώνησαν να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν μια… φάρσα αντί για ποδόσφαιρο: Για τα εναπομείναντα 15 λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες άλλαζαν μεταξύ τους πάσες μέχρι το σφύριγμα της λήξης, ενώ στο τέλος συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες και παράγοντες και χειροκρότησαν τον Ντίτμαρ Χοπ, τον μεγαλομέτοχο της Χόφενχαϊμ.

«Ντρέπομαι πραγματικά για τη συμπεριφορά τους, είναι αδικαιολόγητοι» είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε για τους οπαδούς, για να προσθέσει: «Εχουμε μαγνητοσκοπήσει τα πάντα και οι άνθρωποι αυτοί θα πληρώσουν».

Ο Χοπ θεωρείται από το οπαδικό κίνημα στη Γερμανία άνθρωπος του παρασκηνίου, που μέσα σε λίγες σεζόν κατάφερε να ανεβάσει την άσημη Χόφενχαϊμ στην Μπουντεσλίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή