«Χτίζει» ξανά την Μπαρτσελόνα η διοίκησή της

«Χτίζει» ξανά την Μπαρτσελόνα η διοίκησή της

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανοικοδόμηση της Μπαρτσελόνα ώστε να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις ικανότητες του Λιονέλ Μέσι στα χρόνια που του απομένουν στην ενεργό δράση, και να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις του νέου της προπονητή Κίκε Σετιέν σχεδιάζει η διοίκηση. Ετσι προβλέπονται έως και πέντε μεγάλες μεταγραφές παικτών πρώτης γραμμής το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου της Βαρκελώνης.

Ο Μέσι φάνταζε απελπιστικά μόνος στο δεύτερο ημίχρονο του «κλάσικο» στο «Μπερναμπέου» την Κυριακή, όταν η Μπαρτσελόνα υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο πλέον Ρεάλ. Η διοίκηση της καταλανικής ομάδας θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να αποφύγει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και να αποκτήσει παίκτες που θα είναι βασικοί.

Οπως αναφέρει χθεσινό ρεπορτάζ της Sport, η διοίκηση γνωρίζει τι θέλει: τουλάχιστον δύο αμυντικούς αλλά και δύο επιθετικούς. Επιπλέον, αναλόγως και τη μεταγραφική αγορά το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή και σε ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Στην άμυνα στόχος είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς σήμερα ο Σετιέν διαθέτει μόνο τρεις, και ενός δεξιού μπακ, που θα κλείσει επιτέλους το κενό που άφησε αποχωρώντας ο Ντάνι Αλβες.

Στη δε επίθεση η διοίκηση σκοπεύει να φέρει έναν περιφερειακό κι έναν κεντρικό επιθετικό που θα εναλλάσσεται με τον Λουίς Σουάρες και μακροπρόθεσμα θα γίνει ο διάδοχός του.

Ο περιφερειακός επιθετικός έχει και όνομα, και λέγεται Νεϊμάρ, δεδομένης της άψογης συνεργασίας του  με τον Μέσι πριν πάει στο Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα θα επιμείνει φέτος να τον επαναφέρει στη Βαρκελώνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή