Κύπελλο Ελλάδας: Στην Αθήνα ο Αρης για αποτέλεσμα

Κύπελλο Ελλάδας: Στην Αθήνα ο Αρης για αποτέλεσμα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεθυσμένοι από την προσμονή της κατάκτησης ενός τίτλου έπειτα από πολλά χρόνια ανομβρίας, δεκάδες οπαδοί του Αρη μαζεύτηκαν στο προπονητικό κέντρο και στο αεροδρόμιο για να τονώσουν ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας τους, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι απόψε στο ΟΑΚΑ (18.30) απέναντι στην ΑΕΚ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα κρίνουν ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει θέση στον τελικό του Κυπέλλου τον Μάιο. Αυτές οι θερμές αντιδράσεις των οπαδών δείχνουν και το τεράστιο «θέλω» όλων των ανθρώπων του Αρη για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, σε μια διοργάνωση που δεν έχει τη διάρκεια και τα πολύ υψηλά εμπόδια του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό για τον Μίχαελ Ενιγκ είναι ότι δεν έχει πονοκέφαλους από τιμωρίες ή τραυματισμούς. Ολοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι και επέλεξε για την αποστολή τους Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Εμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ιντέγιε, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Σάσα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση και Μπαγκαλιάνη.

Σε αντίθεση με τον Αρη, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να παίξει στον σημερινό πρώτο ημιτελικό (η ρεβάνς θα γίνει τον Απρίλιο στο «Κλ. Βικελίδης», σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμα) χωρίς τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλο και Μπάρκα, πέντε παίκτες, δηλαδή, που είναι όλοι τους εν δυνάμει βασικοί. Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε στην αποστολή τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο και Χριστόπουλο. Αν και η Ενωση έχει προκριθεί στους τέσσερις τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου και είναι λογικό να μην έχει τη δίψα που έχει ο Αρης, η διοργάνωση αυτή είναι η μόνη διέξοδός της φέτος για έναν τίτλο και το κίνητρο για όλους είναι μεγάλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή