ΠΑΟΚ: Ποινή πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ: Ποινή πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το τέλος απλά του πρώτου ημιχρόνου και όχι ενός αγώνα, κάνουν λόγο στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου για την αφαίρεση επτά βαθμών, εξαιτίας της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Παράλληλα, τονίστηκε σε όλους τους τόνους ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει ή χάνει μόνο μέσα στο γήπεδο, τη στιγμή που άλλοι επιμένουν να παίζουν μπάλα έξω από αυτό, ενώ μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά τη γνωστοποίηση της τιμωρίας, αναφέρονται τα εξής: «Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία. Ούτε η καταγγελία ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ. Στους δύο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ».

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον SportFM, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ο αθλητικός δικαστής δεν μπορεί να μπει στην ουσία. Λέει ότι δεσμεύομαι από την απόφαση της ΕΕΑ και το πόρισμά της και πήρε την απόφαση αυτή. Απλώς στην ανακοίνωση αναφέρει την απόφαση της ΕΕΑ. Για να μείνει το ίδιο θα πρέπει οι εφέτες να πουν το ίδιο με τον δικαστή… Να μείνουν στο πόρισμα. Θα δούμε», τόνισε.

Είναι δεδομένο ότι το επόμενο βήμα στον ΠΑΟΚ θα είναι η κατάθεση της έφεσης στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στον «Δικέφαλο» είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το CAS, όπως άφησε να εννοηθεί μέσω των social media, ο Γιώργος Σαββίδης. 

Οσον αφορά την Ξάνθη, που με την αφαίρεση των 12 βαθμών μπαίνει σε περιπέτειες ακόμα και για την παραμονή της στην κατηγορία, η πρώτη της τοποθέτηση μετά την τιμωρία, αφορούσε την αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια. Ετσι, στην ειρωνική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, γνωστοποίησε τη διοργάνωση… εκδήλωσης για να κληρωθεί το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου μιλώντας στην ΕΡΑ σπορ, είχε πει ότι το ποντάρει στην ήττα της από τον ΠΑΟΚ στον αγώνα των δύο ομάδων στα Πηγάδια, ο οποίος ήρθε τελικά ισόπαλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή