Εκθεση – καταπέλτης του παρατηρητή για ΑΕΚ

Εκθεση – καταπέλτης του παρατηρητή για ΑΕΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες ζούγκλας, που παραπέμπουν σε πολύ μακρινές εποχές, περιγράφει η έκθεση του παρατηρητή για όλα όσα συνέβησαν στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του επεισοδιακού αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – Αρης. Ο κ. Τσολακίδης αναφέρει πρωτοφανή επίθεση στους Πορτογάλους διαιτητές, όπως και αντίστοιχη μαρτυρία του αστυνομικού διευθυντή για επίθεση με χαστούκι του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Θόδωρο Καρυπίδη! Προσθέτει, επίσης, ότι ο τραυματισμός του γυμναστή του Αρη, Λάζαρου Βαρδάκη, προήλθε από απώθηση οπαδού της ΑΕΚ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει.

Η έκθεση είναι πολύ σκληρή και η βαριά τιμωρία της (υπότροπης) ΑΕΚ θεωρείται δεδομένη. Πιο συγκλονιστικό είναι το απόσπασμα της έκθεσης που περιγράφει την επίθεση στους Πορτογάλους διαιτητές, όπως τη δημοσίευσε το dikografies.blogspot.com: «Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου, χωρίς διαπίστευση ή δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν φωνάζοντας “why penalty?”, “no penalty” και “f*ck you all”. Ενας εξ αυτών, όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντάς του “I’m the boss”, τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας, οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον αστυνομικό διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή