AEK: Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον Καρέρα

AEK: Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον Καρέρα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στα πλέι οφ, έπειτα από την τιμωρία του ΠΑΟΚ, θέλει να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» είναι πλέον μόλις έναν βαθμό πίσω από τη 2η θέση της βαθμολογίας και αν δεν αλλάξει κάτι στα δικαστήρια, κυνηγούν επί ίσοις όροις το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ετσι, η προσοχή στρέφεται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που παρά την απουσία του κόσμου εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, η νίκη είναι μονόδρομος.

Παράλληλα, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιλια Ιβιτς σχετικά με το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, καθώς και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι στιγμής πορεία της συνεργασίας.

• Στην εθνική ομάδα της Βοσνίας κλήθηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, καθώς βρίσκεται στην προεπιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον ημιτελικό των πλέι οφ του Nations League με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία.

• Το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Τροχανά είπε χθες η οικογένεια της ΑΕΚ. Το φέρετρο του πρώην προέδρου ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της ομάδας, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή