«Εκλεισε» Βέλεθ ο ΠΑΟ, στρέφεται στον Πούγγουρα

«Εκλεισε» Βέλεθ ο ΠΑΟ, στρέφεται στον Πούγγουρα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επίσημη ενημέρωση του Αρη ότι ο Φράνκο Βέλεθ έχει συμφωνήσει μαζί του προέβη ο Παναθηναϊκός!

Ο Ισπανός στόπερ είχε αποφασίσει να μην παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για οικογενειακούς λόγους και ο Τσάβι Ρόκα κινήθηκε με ταχύτητα για να τον κλείσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήλθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 μετά τρία χρόνια στην Αλμερία και ένα στη Βίσλα Κρακοβίας.

Εκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε αμέσως θέση βασικού στον Αρη, αλλά δεν μπορούσε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού όταν τον προσέγγισε τον περασμένο Ιανουάριο, μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Το αν θα τον χρησιμοποιήσει ο Αρης στα δύο παιχνίδια του με τους «πράσινους» για τα πλέι οφ, δεν το έχει γνωστοποιήσει ακόμη. Παρά την απόκτηση του Βέλεθ, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί και την παραμονή του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ανοιξε, επίσης, δίαυλο επικοινωνίας με τη Βαγιαδολίδ για την επέκταση του δανεισμού του Ανουάρ για έναν ακόμη χρόνο, ενώ αναζητεί και άλλον κεντρικό χαφ καθώς ο Χρήστος Δώνης δύσκολα θα αποδεχθεί την πρόταση παραμονής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή