Οριστικά χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός με Γουλβς

Οριστικά χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός με Γουλβς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ στο «Καραϊσκάκη» τη Γουλβς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη σήμανε συναγερμό και στην UEFA, η οποία συμφώνησε να τηρηθούν κανονικά οι οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης. Αλλωστε, το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» δεν είναι το μοναδικό που «πλήττεται», καθώς και άλλοι αγώνες τόσο του Γιουρόπα όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Με ή χωρίς φιλάθλους, πάντως, ο στόχος του Ολυμπιακού δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από το αποτέλεσμα εκείνο που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Οπως δεν αλλάζει και το σχήμα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει ξανά στο 4-3-3, το οποίο τον οδήγησε στην πρόκριση κόντρα στην Αρσεναλ. Οσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Μαρτίνς έχει ήδη αποφασίσει για τους δέκα, μένοντας ανοιχτή μία θέση που διεκδικούν ο Μασούρας και ο Ραντζέλοβιτς.

• Με επιστολή του στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός ζήτησε τη ματαίωση των φιλικών της Εθνικής στις ΗΠΑ, λόγω του κορωνοΐού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή