Αναβολή φάιναλ φορ και μέτρα στο βόλεϊ

Αναβολή φάιναλ φορ και μέτρα στο βόλεϊ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επ’ αόριστον αναβολή του φάιναλ φορ Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Ερμούπολη Σύρου (13-14/3), οδηγήθηκε αναγκαστικά η ΕΟΠΕ, λόγω της μεγάλης μετάδοσης του κορωνοϊού και της αύξησης των κρουσμάτων, ενώ αποφάσισε την πραγματοποίηση όλων των αγώνων κεκλεισμένων θυρών για τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου και η Κηφισιά που αναμένουν, πλέον, τον ορισμό νέων ημερομηνιών για την τέλεσή του, αναλόγως και με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία ενημερώνει όλες τις ομάδες ότι για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών όλων των κατηγοριών ανδρών και γυναικών στις επόμενες 15 ημέρες (έως και τις 22/3), εκτός από τη μη παρουσία θεατών, θα πρέπει να τηρήσουν σειρά μέτρων για την προστασία των μελών των αποστολών και των λίαν απαραιτήτως παρευρισκομένων στα γήπεδα.

Στο γήπεδο άδεια εισόδου θα έχουν τα μέλη της αποστολής των δύο ομάδων, οι διαιτητές, οι επόπτες, ο σημειωτής, ο παρατηρητής διαιτησίας και ο παρατηρητής αγώνα, ο ιατρός του αγώνα, οι απολύτως απαραίτητα εργαζόμενοι του γηπέδου για τη λειτουργία του, οι δημοσιογράφοι των γραφείων Τύπου των ομάδων, ο επίσημος φωτογράφος της ομοσπονδίας και το προσωπικό της ΕΟΠΕ και τα άτομα που θα επιμελούνται τις απευθείας μεταδόσεις, μέσω Διαδικτύου (live streaming). Από τις διοικήσεις των ομάδων δικαίωμα παρουσίας θα έχουν μόνο δύο άτομα, ως συνοδοί και έχοντας τις απαραίτητες διαπιστεύσεις. 

Οι ίδιοι περιορισμοί ατόμων θα ισχύσουν και στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων βόλεϊ.

• Χθες, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή και επανήλθε στη 2η θέση της Volley League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή