Με Καρέρα και την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ

Με Καρέρα και την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαζί συνεχίζουν και τη νέα σεζόν, ΑΕΚ και Μάσιμο Καρέρα, όπως προέκυψε από το ραντεβού της Δευτέρας, μεταξύ του Ιλια Ιβιτς και του εκπροσώπου του Ιταλού τεχνικού Αντρέα Ντ’ Αμίκο. Ο τελευταίος μετέφερε στον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης, την πρόθεση του πελάτη του να παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και να τηρήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Ιταλός ατζέντης δεν συναντήθηκε τελικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς έπρεπε να αναχωρήσει αμέσως για την πατρίδα του, εξαιτίας των μέτρων που υπάρχουν στις πτήσεις για τη γειτονική χώρα.

Τη συμφωνία με την ομάδα δημοσιοποίησε με κάθε επισημότητα και ο Μάσιμο Καρέρα με δήλωσή του στο κανάλι της ΠΑΕ. «Οι μάνατζέρ μου είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς στον Καρέρα δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει –σε συνεργασία πάντα με τον Ιλια Ιβιτς– την ομάδα όπως αυτός επιθυμεί. Αυτή τη στιγμή ανοιχτό παραμένει το θέμα των στόπερ, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι η Ενωση θα κινηθεί και για την απόκτηση εξτρέμ. Για τον Αραούχο όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει και πως θα καταβληθεί η ρήτρα των 2,7 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας, ενώ άλλο 1,5 εκατ. ευρώ απαιτείται ως ρήτρα για να παραμείνει στα Σπάτα και ο Σιμάνκσι.

Στα αγωνιστικά συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Μπάρκα, Γαλανόπουλο και Μπότο, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή