Πάλεψε το Περιστέρι, αλλά αποκλείστηκε

Πάλεψε το Περιστέρι, αλλά αποκλείστηκε

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αξιοπρεπή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, το Περιστέρι ολοκλήρωσε την πορεία του στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη Χάποελ (73-79) και στο δεύτερο παιχνίδι (διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών). Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν και ο συμπατριώτης του, Κόβαν Μπράουν σκόραραν το 73% των πόντων της Χάποελ που κυριάρχησε στο α΄ ημίχρονο, γιατί ήταν πολύ καλύτερη των γηπεδούχων και δημιούργησε διαφορά 18 πόντων (28-46), αλλά δεν «έκοψε τα… φτερά» του Περιστερίου που εξαπέλυσε αντεπίθεση διαρκείας, αιφνιδίασε την εφησυχασμένη ισραηλινή ομάδα και μείωσε μέχρι τους τρεις πόντους (47-50 στο 28΄).

Η ποιότητα της Χάποελ, όμως, τη βοήθησε να αντιδράσει πρόσκαιρα, καθώς το Περιστέρι μείωσε εκ νέου και πάλι στους τρεις πόντους (55-58 στο 32΄). Για δεύτερη φορά, οι φιλοξενούμενοι αναχαίτισαν τον ενθουσιασμό των αντιπάλων τους, οι οποίοι έκαναν κατάχρηση τριπόντων (4/26). Η ομάδα του Οντετ Κάτας απέκτησε ξανά διψήφια διαφορά στο σκορ και προκρίθηκε δίκαια.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Χάτσερ 6, Μόουζες 5 (1), Σαλούστρος 4, Σκορδίλης 2, Ξανθόπουλος 2, Αγραβάνης 4, Γόντικας 2, Γκρέι 11, Κέιν 6, Καράμπελας 5 (1), Μορέιρα 14, Βασιλόπουλος 12 (2).

ΧΑΠΟΕΛ: Μπράιμοχ, Φελντέιν 24 (5), Μακ 2, Τόμας 13 (1), Τίμορ 2, Μπράουν 25 (2), Χόλαντ 6, Λεβί 2, Τέρι 3, Ζάλμανσον.

• Δύο προβλήματα τραυματισμών ήταν ο απόηχος της αήττητης πρόκρισης της ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στην προθέρμανση (διάστρεμμα), ενώ ο Αμερικανός Μάριο Τσάλμερς αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία του αριστερού ποδιού για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή