Αυτοκτόνησε ο γιατρός της γαλλικής Ρεμς

Αυτοκτόνησε ο γιατρός της γαλλικής Ρεμς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γαλλίας Σταντ Ρεμς, της Λιγκ 1, καθώς ανακοινώθηκε ότι ο 60χρονος γιατρός του συλλόγου αυτοκτόνησε έχοντας πέσει θύμα και αυτός του κορωνοϊού.

Ο Μπερνάρ Γκονζαλέζ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Κυριακή, έχοντας αφήσει και λεπτομερές σημείωμα, εξηγώντας ότι προέβη στο απονενοημένο διάβημα διότι είχε κολλήσει τον ιό. Βρισκόταν εδώ και ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι του μαζί με την επίσης ασθενή από κορωνοϊό σύζυγό του.

«Ηταν ένας από του πυλώνες του συλλόγου της Ρεμς» δήλωσε συντετριμμένος ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης, Αρνό Ρομπινέ, προσωπικός φίλος του γιατρού, για τον οποίο πρόσθεσε ότι «όλοι αναγνώριζαν και εκτιμούσαν την αξία του. Ηταν αφοσιωμένος και ανθρωπιστής».

Ο πρόεδρος του συλλόγου που έφτασε δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στη δεκαετία του 1950, Ζαν-Πιερ Καγιό είπε: «Εχω μείνει άφωνος, δεν ξέρω τι να πω. Πρόκειται για μια προσωπικότητα της Ρεμς κι έναν σπουδαίο επαγγελματία του αθλητισμού που μας άφησε».

Στο μεταξύ, αναστάτωση στην Ιταλία προκάλεσε η είδηση ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα, που είχε θεωρηθεί ότι είχε ξεπεράσει τον κορωνοϊό που κόλλησε, βρέθηκε εκ νέου θετικός σε τεστ. Παραμένει άγνωστο εάν ξανακόλλησε ή υπήρχε πρόβλημα με τον ενδιάμεσο έλεγχο και δεν απέβαλε ποτέ το στέλεχος. Οπως ανακοίνωσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύντροφος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Οριάνα Σαμπατίνι, είχαν βρεθεί και οι δύο θετικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 21 Μαρτίου. Την περασμένη εβδομάδα, μετά παρέλευση 10ημέρου, οι δυο τους υποβλήθηκαν σε τεστ που έδειξαν ότι είχαν ξεπεράσει την αρρώστια, αλλά τρεις μέρες αργότερα σε νέο έλεγχο βρέθηκαν ξανά να φέρουν τον κορωνοϊό. Ευτυχώς, κατά δήλωση της Σαμπατίνι, δεν έχουν συμπτώματα και αισθάνονται καλά.

Ο Ντιμπάλα είναι ένας από τους τρεις παίκτες της Γιουβέντους που φέρουν τον κορωνοϊό, μαζί με τον Μπλεζ Ματουιντί και τον Ντανιέλε Ρουγκάνι ο οποίος φέρεται κατά τη Σαμπατίνι να κόλλησε τον Ντιμπάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή