Ποδόσφαιρο: Ωρα σημαντικών αποφάσεων

Ποδόσφαιρο: Ωρα σημαντικών αποφάσεων

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμη θα είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά το μέλλον των διοργανώσεων, αφού αναμένεται το τοπίο να ξεκαθαρίσει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τις επιπτώσεις που προκαλεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ηδη από προχθές έγινε γνωστή η «αυστηρή σύσταση» να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα Α΄ Εθνικής και το Κύπελλο.

Στο εσωτερικό έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη του Λ. Αυγενάκη με τους εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών που είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τον Σπ. Καπράλο, που θα αφορά το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων. «Κατ’ αρχάς θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε. Η μετάβαση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αθλητές», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού. Μιλώντας χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατεία, Γ. Γεραπετρίτης είπε σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν τον αθλητισμό: «Θα υπάρξει μια σταδιακή ένταξη αθλητικών διοργανώσεων (σ.σ. στα «μέτρα ελάφρυνσης»). Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να υπάρξουν θεατές σε αθλητικά γεγονότα. Ο,τι υπάρξει από αθλητικά γεγονότα θα υπάρξει με περίσκεψη και φειδώ για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία».

Σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα συνεδριάσει και το Δ.Σ. της Ενωσης Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ με θέμα τη συνέχεια των πρωταθλημάτων και τη νέα οικονομική πραγματικότητα.

Το προγραμματισμένο για αύριο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 1 θα αναβληθεί για την Τρίτη 28/4, προκειμένου να έχουν γίνει γνωστές οι αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την ελάφρυνση των μέτρων, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει και η ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή