Εξέδρες… drive in ετοιμάζει η δανέζικη Μίντιλαντ

Εξέδρες… drive in ετοιμάζει η δανέζικη Μίντιλαντ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως κάθε κρίση γεννά στο τέλος νέες ιδέες αλλά και ευκαιρίες, έτσι γίνεται –με αργά βέβαια βήματα– και στην πανδημία του κορωνοϊού. Από τη FIFA και την UEFA, μέχρι τις ομοσπονδίες των χωρών που ψάχνουν τρόπους να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στη δράση, έτσι και οι σύλλογοι σκέφτονται το πώς θα μπορέσουν να μη βγουν ολοκληρωτικά χαμένοι όταν η μπάλα θα κυλήσει και πάλι στο χορτάρι.

Είναι δεδομένο ότι όταν οι διοργανώσεις θα ξαναρχίσουν, όλα τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες. Ομως για όλα υπάρχει λύση και η Μίντιλαντ δεν αποκλείεται να αποτελέσει την ομάδα-οδηγό στο πώς οι οπαδοί της θα μπορούν να βλέπουν τα παιχνίδια της όντας κοντά στους παίκτες, αλλά χωρίς να έρχονται σε επαφή με κανέναν.

Οπως αναφέρει η ομάδα της Δανίας, στόχος της είναι να δημιουργήσει στο πάρκινγκ του γηπέδου της έναν χώρο που θα θυμίζει σε πολλά τα αμερικανικά drive in σινεμά.

Τοποθετώντας οθόνες περιμετρικά του «MCH Arena» θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να βλέπουν τους αγώνες όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Μάλιστα μέσω των ραδιοφώνων ή των κινητών όσοι θα βρίσκονται στα αυτοκίνητα θα μπορούν να ακούν τη μετάδοση του αγώνα, ενώ η εικόνα τους θα προβάλλεται και από τα matrix του γηπέδου, ώστε να φτάνει στους παίκτες της ομάδας.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία», ανέφερε στο BBC ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μίντιλαντ, Πρέμπεν Ρόκιαερ. Υπολογίζεται ότι θα ανοίξουν σε πρώτη φάση περίπου 2.000 θέσεις πάρκινγκ, ενώ όπως είναι φυσικό θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου οι φίλαθλοι να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, καθώς στη Δανία έχουν καταμετρηθεί πάνω από 7.300 περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή