Μόνο η καραντίνα μας σώζει…

Μόνο η καραντίνα μας σώζει…

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικά αποδεικνύεται πως τα μόνα που έχουν ανοσία στον κορωνοϊό είναι η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός και ο πόλεμος μέχρις εσχάτων, στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο και σχεδόν σε όλα τα ομαδικά σπορ. Ειδικά σε αυτά που οι θεωρούμενοι μεγάλοι σύλλογοι είναι αντίπαλοι. Ακόμα και στις γυναίκες.

Οι ελπίδες που προέκυψαν από τη σύσκεψη των αφεντικών των ΠΑΕ για το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος, αποδείχθηκαν φρούδες. Από τη μία πλευρά, οι κραυγές για να θεωρηθούν μη γενόμενα όλα τα πρωταθλήματα. Από την άλλη, να διακοπούν και να παραμείνει η βαθμολογία ως έχει και να ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές. Το κοινό σημείο αναφοράς τους είναι η υγεία των αθλητών και όσοι συμμετέχουν σε αυτά. Και όλοι βαυκαλίζονται πως οι φίλαθλοι εκτός των φανατικών τους πιστεύουν…

Φυσικά, μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί στα αθλητικά μας, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα δικαστικά ντέρμπι. Η τρίτη στη σειρά απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη άναψε πάλι τις φωτιές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δηλώνει πως θα προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, ενώ αναζωπυρώνεται η υπόθεση Ολυμπιακού – Ατρομήτου.

Τώρα, πώς γίνεται οι διαπλεκόμενοι να θεωρούν στις καταδικαστικές γι’ αυτούς αποφάσεις την ελληνική Δικαιοσύνη  μονόφθαλμη και στις αθωωτικές τυφλή, είναι μάλλον ανεξήγητο, με την κοινή λογική.

Οσο για το κερασάκι στην τούρτα; Αν τελικά γίνουν τα πλέι οφ, θα βγουν από τη ναφθαλίνη οι Ελληνες διαιτητές και για τα ντέρμπι, αφού λόγω της πανδημίας, είναι μάλλον αδύνατο η μετάκληση ξένων. Και εκεί να δείτε… γλέντια.

Γι’ αυτό στις αποφάσεις που θα παρθούν για τη χαλάρωση των μέτρων θα πρέπει να εξαιρεθεί ο επαγγελματικός αθλητισμός. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι να παραμείνει για πάντα στην καραντίνα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή