Ο Carlos Sainz κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στο WRC

Ο Carlos Sainz κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στο WRC

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Carlos Sainz αναδείχθηκε κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), ύστερα από τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην ιστοσελίδα του WRC με τη συμμετοχή φιλάθλων και δημοσιογράφων.

Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής νίκησε στον «τελικό» τον Γάλλο -πολυνίκη του WRC με εννέα τίτλους- Sebastian Loeb, καθώς συγκέντρωσε το 57,28% των ψήφων.

Στον τελικό ψήφισαν περισσότερα από 80.000 άτομα, ενώ συνολικά στη διάρκεια της ψηφοφορίας καταμετρήθηκαν περισσότερες από 300.000 ψήφοι.

«Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος και πιο περήφανος γι' αυτήν την αναγνώριση» δήλωσε ο 58χρονος Sainz, απευθυνόμενος στους φιλάθλους, και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που με φέρατε πρώτα ως τον τελικό και, φυσικά, που μου επιτρέψατε να κερδίσω αυτή την αναγνώριση κόντρα στον Loeb. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο πολύ τον εκτιμώ και πόσο πολύ αξίζει να είναι ο κορυφαίος…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή