Δεν πήγε σε Κορωπί και Σπάτα ο Λ. Αυγενάκης

Δεν πήγε σε Κορωπί και Σπάτα ο Λ. Αυγενάκης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nα μην πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε Κορωπί και Σπάτα, για να παρακολουθήσει, παρουσία υγειονομικής επιτροπής, τις πρώτες προπονήσεις των «πρασίνων» και της ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της COVID-19, αποφάσισε τελικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις αιχμές που άφησε για το πρόσωπό του η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αργά την Τετάρτη το βράδυ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δείξει την ενόχλησή της γι’ αυτήν την επίσκεψη, χρεώνοντας τον υφυπουργό με ιδιοτελή κίνητρα για επικοινωνιακούς λόγους, με την υποσημείωση ότι «θα ήταν καλύτερα να πάει εκεί που είναι ευπρόσδεκτος». Η έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού οδήγησε σε δεύτερες σκέψεις τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Με αφορμή την αλλαγή στάσης του την τελευταία στιγμή, ο εκπρόσωπος Τύπου του υφυπουργείου Αθλητισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά και απαραίτητη για την αθλητική οικογένεια. Απαιτητική και ως διαδικασία. Δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και άλλες ενέργειες. Είναι δουλειά ουσίας και μεγάλης ευθύνης. Ευχαριστούμε την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας. Με την καθοδήγησή της λειτουργούμε με περισσότερη σιγουριά περπατώντας στα αχαρτογράφητα μονοπάτια του κορωνοϊού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή