Ασημένιος ολυμπιονίκης αποκαλύπτει ότι είχε σχεδόν πεθάνει από τον κορωνοϊό

Ασημένιος ολυμπιονίκης αποκαλύπτει ότι είχε σχεδόν πεθάνει από τον κορωνοϊό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον καθοριστικό αγώνα για το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, ο Μάρτσιο Αραούζο μπορεί να μην νίκησε αλλά όπως όλα δείχνουν κατέκτησε τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του: αυτόν για την ίδια τη ζωή. Ο Βραζιλιάνος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του μπιτς βόλεϊ αποκαλύπτει ότι, σχεδόν, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό αλλά η καλή φυσική του κατάσταση τον βοήθησε για να μείνει στη ζωή.

«Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σχεδόν, πέθανα. Τώρα νιώθω καλύτερα. Εξακολουθώ να αναπνέω με δυσκολία αλλά δεν έχω πυρετό, ίσως επειδή παίρνω φάρμακα. Ο πονοκέφαλος μου έχει υποχωρήσει», δήλωσε ο παλαιός πρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ.

Ο αθλητής προσπαθώντας να προστατεύσει την έγκυο σύζυγό του και τις δύο κόρες τους έμεινε απομονωμένος σε σπίτι. «Αυτό που ζω αγγίζει την τρέλα. Το φαγητό το παίρνω κάτω από την πόρτα αλλά επιβίωσα χάρη σε ένα κοκτέιλ συνταγογραφούμενων φαρμάκων», υπογράμμισε.

Ο Μάρτσιο Αραούζο μαζί με τον Φάμπιο Λουίς είχαν ηττηθεί από τους Αμερικανούς Τοντ Ρότζερς και Φίλιπ Νταλχάουζερ με 1-2, ύστερα από έναν αγώνα με εξαιρετικό θέαμα, στον τελικό των Ολυμπιακών του Πεκίνου. Το «ζευγάρι» το 2005 είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές κόσμου στο Βερολίνο.   

Η Βραζιλία έχει περισσότερα από 159.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και πάνω από 11.000 καταγεγραμμένους θανάτους από τη θανατηφόρα πανδημία.   

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή