Βαθαίνει το ρήγμα παικτών – Πρέμιερ Λιγκ

Βαθαίνει το ρήγμα παικτών – Πρέμιερ Λιγκ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε μέρα και πιο μπλεγμένη εμφανίζεται η κατάσταση στην Αγγλία αναφορικά με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς οι σύλλογοι φαίνεται ότι δεν μπορούν ακόμη να βρουν κοινό τόπο για να σωθεί η σεζόν και δεν θα ψηφίσουν σχετικά μάλλον ούτε την επόμενη εβδομάδα. Ετσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο, αναμένεται να ζητήσουν παράταση στην προθεσμία που έχει θέσει ώς τις 25 Μαΐου η UEFA για τη δήλωση κάθε χώρας περί του πώς θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική της χρονιά. Οπως αποκάλυψε, χθες, η εφημερίδα Daily Telegraph, οι ποδοσφαιρικές αρχές είναι έντονα δυσαρεστημένες με την άρνηση πολλών ποδοσφαιριστών να επανέλθουν στη δράση φέτος και απειλούν ότι «αν δεν ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά, δεν θα γίνει ούτε η επόμενη», αν και λίγοι πείθονται από μια τέτοια δήλωση.

Στην ίδια εφημερίδα αναφέρθηκε χθες ότι μεταξύ των οδηγιών που δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές ήταν να στρέφουν από την άλλη πλευρά το πρόσωπό τους όταν δέχονται τάκλιν, ώστε να αποφεύγεται η άμεση επαφή του προσώπου του ενός ποδοσφαιριστή με τον άλλον.

Τις ανησυχίες των παικτών κατανοεί και ο σύμβουλος ασφαλείας ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ, Τζον Νιούσαμ, που τόνισε ότι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου οφείλουν να βάλουν την υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω από τα χρήματα. «Κανενός η υγεία δεν θα πρέπει να κινδυνεύει για χάρη των χρημάτων», δήλωσε στην εφημερίδα Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή