Νέα ευκαιρία η Περούτζια για Γκώνια

Νέα ευκαιρία η Περούτζια για Γκώνια

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνική παροικία αναμένεται να γίνει η Περούτζια. Μετά τους Ζήση Βρύζα, Τραϊανό Δέλλα και Δημήτρη Ναλιτζή, οι Τάκης Γκώνιας και Μανώλης Δερμιτζάκης ετοιμάζονται να φορέσουν τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. O μέσος του Πανιωνίου, ο οποίος υποβλήθηκε ήδη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Οι άνθρωποι της Περούτζια τον είχαν βάλει στο «στόχαστρο» από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τον παρακολούθησαν στο τουρνουά «Τρεντίνο Καπ», ενώ είχαν τη δυνατότητα να τον «κατασκοπεύσουν» και σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. «Ευελπιστώ να τα πάω καλύτερα στην Ιταλία. Θέλω να παίξω καλύτερο ποδόσφαιρο και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου», υποστήριξε ο Γκώνιας, που έχει διεθνείς εμπειρίες, αφού είχε αγωνισθεί στην ισπανική Χιχόν, ενώ για λεπτομέρειες δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Σαντατέρ. Αντίθετα, ο νεαρός αμυντικός του ΟΦΗ, Μανώλης Δερμιτζάκης θα περάσει από τη διαδικασία της δοκιμής και αν ικανοποιήσει τους Ιταλούς, τότε θα διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του.

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς του Γιώργου Μπατατούδη στους φίλους του ΠΑΟΚ έγινε τελικά ο Γιώργος Κούτσης. O 28χρονος αμυντικός μέσος, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Αρη, πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της νέας του ομάδας, ενώ με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του. «Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Αισθάνομαι περίεργα, αφού δεν αλλάζω πόλη αλλά ομάδα, ωστόσο η ικανοποίησή μου είναι μεγάλη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν», τόνισε ο Κούτσης, ο οποίος δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην αδιαφορία των ανθρώπων του Αρη προς το πρόσωπό του.

Μεταγραφή πραγματοποίησε και ο Αρης. Πρόκειται για τον 27χρονο Νοτιοαφρικανό δεξιό μπακ της Κάιζερ Τσιφς, Σίριλ Εν Ζαμά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή