Ο Δώνης, τα πλέι οφ και τα νέα ονόματα

Ο Δώνης, τα πλέι οφ και τα νέα ονόματα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δρόμο για ένα «βελούδινο διαζύγιο» φαίνεται να παίρνουν από κοινού ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Δώνης, με την προοπτική να ολοκληρώσει ο 50χρονος προπονητής την περίοδο οδηγώντας την ομάδα στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 και μετά να χωρίσουν οι δρόμοι τους, χωρίς εντάσεις και αχρείαστη σκόνη.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ενημερώσει με επιστολή τον Γιώργο Δώνη ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρωθεί (μετά πολλών επαίνων) η συνεργασία τους το καλοκαίρι, ένα χρόνο νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου τους, επιβεβαίωσε τη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο ανδρών που είχε διαφανεί τους τελευταίους μήνες.

Η δημοσιοποίηση της επιστολής δημιούργησε αναταραχή και προκάλεσε σκέψεις για άμεση λύση της συνεργασίας, καθώς και οι δύο πλευρές αρνήθηκαν σθεναρά την εμπλοκή τους στη διαρροή.

Το σενάριο να πορευθεί ο Παναθηναϊκός με υπηρεσιακό προπονητή στα πλέι οφ έμοιαζε πάρα πολύ πιθανό, αλλά με πρωτοβουλία στενού συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου έπεσαν οι τόνοι και όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η περίοδος με τον Δώνη στον πάγκο, χωρίς να χρειαστεί η επιστράτευση υπηρεσιακού προπονητή.

Παούνοβιτς, Πογιάτος

Η αναζήτηση νέου τεχνικού από τον Τσάβι Ρόκα έχει ενταθεί, με βασικούς υποψηφίους τον παλιό γνώριμο (προτιμήθηκε τότε ο Στραματσόνι) Βέλικο Παούνοβιτς και τον προπονητή της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος. 

• Παραδέχθηκε ο μάνατζερ του Αϊτόρ, Αλμπερτ Μποτίνες, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά όπως δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ, υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις από την Τουρκία, με πιο καλές της Μπεσίκτας και της Μπασάκσεχιρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή