Προ των πυλών του ΠΑΟ ο Πογιάτος

Προ των πυλών του ΠΑΟ ο Πογιάτος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι ο νικητής στην άτυπη μονομαχία του με τον Βέλικο Παούνοβιτς και, πλην εξαιρετικού απροόπτου, θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός της Κ-19 της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα και εμφανίστηκε εξαρχής θετικός στην προοπτική να αναλάβει τους «πράσινους».

Αν και το έργο στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ ήταν εξαιρετικό και επιθυμία των Μαδριλένων ήταν να παραμείνει, αποφάσισε να κάνει το βήμα και να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ρόκα, χωρίς να φοβηθεί την πίεση και τις απαιτήσεις.

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, αλλά πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Η είδηση επιβεβαιώθηκε έμμεσα από τον ίδιο, όταν ακολούθησε τους λογαριασμούς της Σούπερ Λιγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το θέμα της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό ήταν χθες στις πιο προβεβλημένες ειδήσεις πολλών ισπανικών αθλητικών ιστοσελίδων.

Παρά τη συμφωνία, η λογική εξέλιξη θα είναι να κλείσει την περίοδο ο Δώνης οδηγώντας την ομάδα στα πλέι οφ και μετά να αναλάβει ο Πογιάτος, ώστε να έχει χρόνο προσαρμογής.

• Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ είναι ο Ματίας Γιόχανσον. Μετά τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Σουηδός αμυντικός είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, έχοντας κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς η Νότιγχαμ θα διεκδικήσει, λογικά, την άνοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή