«Παράθυρο» για παρουσία φιλάθλων στα πλέι οφ / άουτ

«Παράθυρο» για παρουσία φιλάθλων στα πλέι οφ / άουτ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό παράθυρο για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ, άφησε η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, Μηνά Λυσάνδρου, και τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος είχε κάνει την πρόταση για την παρουσία κόσμου στους αγώνες, σε ποσοστό 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Η στάση της κυβέρνησης στη συγκεκριμένη πρόταση, που την υιοθέτησε η Σούπερ Λιγκ έπειτα από επιθυμία σχεδόν όλων των μελών της, ήταν κατ’ αρχάς θετική, αλλά δεν είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία της να συναινέσει.

Για να ανάψει το πράσινο φως απαιτείται η έγκριση της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής, η οποία περιμένει πρώτα να δει πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ το ερχόμενο τριήμερο και μετά να κρίνει εάν και υπό ποιες προϋποθέσεις θα επιτρέψει την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες. Η τριμερής σύσκεψη αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

«Εξτρα κίνητρο»

«Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες όσο και για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει. Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο. Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο. Θα στείλουμε έτσι ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Ηλίας Πουρσανίδης, αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουν σύντομα οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή