Ο Ροναλντίνιο αποκαλύπτει: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Ο Ροναλντίνιο αποκαλύπτει: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νομίζω ότι είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μου για όλη μου τη ζωή. Ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία»… Με αυτά τα λόγια αντέδρασε ο Ροναλντίνιο, στην επικοινωνία που είχε με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», μιλώντας για την περιπέτεια που βιώνει στην Παραγουάη.

Οπως είναι γνωστό, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 2005, συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του από τις Αρχές της χώρας, κατηγορούμενοι ότι εισήλθαν στην Παραγουάη με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Μετά από αρκετές εβδομάδες προφυλάκισης και αφού γιόρτασε τα 40α του γενέθλια πίσω από τα σίδερα, ο Ροναλντίνιο αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης και περιοριστικούς όρους. Και σήμερα, ζει σε ένα ξενοδοχείο, αναμένοντας τη δίκη που θα κρίνει και τι μέλλει γενέσθαι.

«Είμαι ποδοσφαιριστής από αγάπη για το παιχνίδι. Οι άνθρωποι στην Βαρκελώνη, με γνωρίζουν καλά και καταλαβαίνουν ότι δεν ήταν μια εύκολη στιγμή», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002, ο οποίος μετρά 33 γκολ σε 97 συμμετοχές με την «σελεσάο» και πρόσθεσε: «Τα μηνύματά τους ήταν σημαντικά και με βοήθησαν να βγω από αυτήν την κόλαση το συντομότερο δυνατό. Εδώ στο Palmaroga Hotel, με αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Είμαστε πολύ ήσυχοι και οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να κάνουν αυτές τις στιγμές όσο πιο ευχάριστες γίνεται. Είναι πολύς καιρός οι 60 ημέρες. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να κάνεις ό,τι έχεις συνηθίσει. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μου για όλη μου την ζωή. Ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία»…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή