Επίθεση στο σπίτι του Δ. Γιαννακόπουλου από οπαδούς

Επίθεση στο σπίτι του Δ. Γιαννακόπουλου από οπαδούς

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από περίπου 100 άτομα (οπαδούς του Παναθηναϊκού, όπως καταγγέλλεται) δέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χθες το απόγευμα στην οικία του, ενώ ανήρτησε και βίντεο με το οποίο έχει καταγράψει άτομα στον περιμετρικό χώρο του σπιτιού, τα οποία πέταξαν πέτρες και κροτίδες.

Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας απώθησαν τους εισβολείς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν πριν καταφθάσει η αστυνομία, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε ότι πρόκειται για μέλη της Θύρας 13.

Στο άλλο «μέτωπο» των «πρασίνων», αυτό του Βοτανικού, απαντώντας μέσω Facebook στο «τελεσίγραφο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε σίγουρος ότι το σχέδιο θα υλοποιηθεί, με την υποσημείωση πως γίνεται μεθοδική δουλειά για να περάσει στη λύση με πράξεις και όχι με λόγια: «Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μια αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση και τη συνεννόηση όλων μας. Οχι ευχές, όχι εξαγγελίες, αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Η θέση αυτή δεν ικανοποίησε τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος ζητεί άμεσες απαντήσεις με ορίζοντα τις εκλογές του ΠΑΟ, όπως τονίζεται μέσω τοποθέτησης του Ερασιτέχνη: «Ο κ. Μπακογιάννης στις συναντήσεις μας δείχνει να είναι ειλικρινών προθέσεων. Διαβάσαμε τη δήλωσή του, που μιλάει για ανακοινώσεις το καλοκαίρι. Αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ανακοινώσει τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας ή αν δεν ανακοινώσει τίποτα, θα είναι η επιβεβαίωση ότι προχωράει το σχέδιό τους για ανέγερση μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή