Πρέμιερ Λιγκ: Η «βασίλισσα» επιστρέφει

Πρέμιερ Λιγκ: Η «βασίλισσα» επιστρέφει

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ σημαντική ημέρα ξημέρωσε για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σήμερα, καθώς επαναρχίζει ύστερα από τρεις μήνες το κορυφαίο εθνικό πρωτάθλημα, η Πρέμιερ Λιγκ, ενώ διεξάγεται στη Ρώμη ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους, και η UEFA θα αποφασίσει για το πώς θα ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ακριβώς 100 μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα πριν από την καραντίνα, μεταξύ Λέστερ – Αστον Βίλα, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ κάνει και την επανεκκίνηση του αγγλικού πρωταθλήματος φιλοξενώντας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 20.00, ενώ στις 22.15 η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Αρσεναλ.

Οπαδοί μέσω οθόνης

Οι διοργανωτές προσπαθούν να βελτιώσουν την οπτικοακουστική εμπειρία των τηλεθεατών, αφού οι φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα παρουσίας στις εξέδρες. Ετσι η Τότεναμ θα παρουσιάσει πρώτη μια γιγαντοοθόνη στην έδρα της στον μεθαυριανό αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου θα εμφανίζονται οι οπαδοί της οι οποίοι θα βρίσκονται στα σπίτια τους φορώντας τα χρώματα της ομάδας, χωρίς ωστόσο να ακούγονται.Παράλληλα θα υπάρχει απευθείας μετάδοση από την έξοδο των αποδυτηρίων προς τον αγωνιστικό χώρο, και μικρόφωνο προ του διαιτητή και των αρχηγών για το στρίψιμο του νομίσματος πριν από την έναρξη.

Σήμερα επίσης πρόκειται η UEFA να οριστικοποιήσει το πλάνο ολοκλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ 2019-2020, με τις φήμες να οργιάζουν για Final-8 σε μία χώρα για καθεμιά διοργάνωση στα μέσα Αυγούστου.

Οι Τούρκοι, που επιμένουν να διοργανώσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη όπως επρόκειτο να συμβεί στο τέλος Μαΐου, μάλλον θα υποστούν ψυχρολουσία σήμερα, καθώς η UEFA δεν θέλει να ρισκάρει με χώρα που έχει αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού.

Απόψε επίσης κρίνεται ο πρώτος φετινός τίτλος στην Ιταλία, με τις Νάπολι και Γιουβέντους να υπόσχονται τελικό με συγκινήσεις στο Ολίμπικο της Ρώμης, τρεις μέρες πριν από την επανέναρξη και της Σέριε Α. Σαν να μην έφταναν αυτά, υπάρχει απόψε δράση και στη Γερμανία με πέντε ματς (μεταξύ τους το Αϊντραχτ-Σάλκε), και στην Ισπανία, με την Οσασούνα να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης συν άλλα δύο παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο επέστρεψε για τα καλά!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή