Διαψεύσεις πάλι από τον Κόκκαλη

Διαψεύσεις πάλι από τον Κόκκαλη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδείς από τον Ολυμπιακό είχε έμμεσα ή άμεσα επαφή με τον κ. Σάντος και ουδέποτε του κάναμε πρόταση να έρθει στον Ολυμπιακό», δήλωσε σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Super Sport», ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, διαψεύδοντας ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον κ. Μπάγεβιτς: «Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό τον Ιούνιο του 1996, δηλαδή αφού τελείωσε το πρωτάθλημα. Προς τιμήν του, δεν ήθελε να μιλήσουμε πιο πριν. Εχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό».

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μίλησε ακόμη: Για τη διαιτησία: «Να δώσουν τη διαιτησία στην ΕΠΑΕ. Να έχουμε εμείς της ευθύνη. Να υπάρχουν 25 διαιτητές, να τους πληρώνουμε αδρά. Αν κάνουν λάθη, να τους παίρνουμε το κεφάλι. Να δούμε τότε πώς θα λειτουργήσει το παρασκήνιο». Για το ενδεχόμενο συνεργασία του, με τον κ. Βαρδινογιάννη για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από παρασκήνιο. Γι’ αυτό βγήκα στο προσκήνιο και πάω στην ΕΠΑΕ. Αλλες ομάδες, όμως, στέλνουν εκπροσώπους. Να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη, ναι, αλλά με τον κ. Φιλιππίδη όχι, γιατί είναι φερέφωνο… Ολοι αυτοί που δεν έρχονται, θέλουν να παίζουν στο παρασκήνιο!». Για τον Θωμά Μητρόπουλο: «Εχει δει κανείς τον Θωμά να πιάνει διαιτητές;».

* Εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Γκάνας, που την Παρασκευή θα ταξιδέψει στο Μαλί για την τελική φάση του κυπέλλου Αφρικής, θα μείνει ο Πίτερ Οφορίκουε, όπως ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα εφημερίδων της αφρικανικής χώρας. Πάντως, η επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναμένεται να γίνει σήμερα. Στην αποστολή θα είναι ο Ντέρεκ Μπόατεγκ του Παναθηναϊκού και ο Κόφι Αμπονσά του ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως, ο Ζίζι Ρόμπερτς πιθανότατα θα δώσει «το παρών» στο κύπελλο Αφρικής. Οπως ανακοίνωσε χθες η ομοσπονδία της Λιβερίας, ικανοποιήθηκαν τα οικονομικά αιτήματα των διεθνών (πλην του Ντεμπά) και η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Ο Τζόρτζεβιτς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Θα είναι, πάντως, στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για τον κυριακάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή