Σύννεφα πάνω από τον Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Σύννεφα πάνω από τον Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμό και απογοήτευση έφερε στον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Στον «Δικέφαλο», ύστερα από την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα, πόνταραν αρκετά στον συγκεκριμένο θεσμό προκειμένου να διεκδικήσουν φέτος κάποιον τίτλο, έχοντας μάλιστα τρεις σερί κατακτήσεις.

Ομως, με εξαίρεση μια-δυο καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά έπειτα από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να πείσει με την εμφάνισή του. Μπορεί να υπάρχουν τα παράπονα για τη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων», από την άλλη όμως στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη που οδήγησαν στον αποκλεισμό.

Σε πιο δύσκολη θέση από όλους βρίσκεται ο Αμπελ Φερέιρα, αν και οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα «βγάλει» τη σεζόν και στη συνέχεια θα κριθεί η παραμονή του ή όχι στον πάγκο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Σαββίδης θα έπρεπε τώρα να λύσει τη συνεργασία μαζί του προκειμένου να υποβάλει την ομάδα σε «ηλεκτροσόκ» για να μην χαθεί τουλάχιστον η 2η θέση, από την άλλη όμως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάρει απόφαση εν θερμώ, ενώ υπάρχει και το «βαρύ» τριετές συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος «κατηγορείται» για την οπισθοχώρηση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ουσιαστικά δεν αντέδρασε στις κινήσεις του Μαρτίνς, για τη λανθασμένη αντικατάσταση του Τζόλη, που ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι έκανε τρεις αλλαγές σε ένα σημείο που δεν έπρεπε.

Οι απόντες

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ντέρμπι με τον Αρη, την Κυριακή στο «Βικελίδης». Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί και αυτομάτως περιορίζονται οι επιλογές του Φερέιρα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Και αυτό γιατί, με δεδομένες τις απουσίες των Μίσιτς και Αουγκούστο, οι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι οι Εσίτι και Μαουρίσιο, όπως και ο νεαρός Τσιγγάρας, ενώ ο Βέρνμπλουμ δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή των Βιεϊρίνια και Πέλκα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή