Αμοιβαίες υποχωρήσεις Σάντος – Ψωμιάδη κράτησαν τον προπονητή στην AEK

Αμοιβαίες υποχωρήσεις Σάντος – Ψωμιάδη κράτησαν τον προπονητή στην AEK

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα ισχύσει άραγε το «τέλος καλό, όλα καλά» για την AEK; Μόνον ο χρόνος θα δείξει αν όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες θα ξεπερασθούν ή αν το ραγισμένο γυαλί δεν θα ξανακολλήσει ποτέ. H ουσία είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος έβαλε νερό στο κρασί του, θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και θα προσπαθήσει να ξαναφέρει την ηρεμία σε μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Το χθεσινό ραντεβού του με τον Μάκη Ψωμιάδη έφερε τη συμφωνία, αφού πρώτα έγιναν αποδεκτοί οι περισσότεροι όροι του. H συμφωνία επισφραγίστηκε με νέο συμφωνητικό, «διορθωτική» ανακοίνωση από την ΠΑΕ και δήλωση του Σάντος, με την οποία τόνισε ότι δεν θα αναλάμβανε άλλη ελληνική ομάδα τους επόμενους 18 μήνες.

«Μετά τη συνάντηση που είχαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 8ης.1.2002 ο κ. Μάκης Ψωμιάδης και ο κ. Φερνάντο Σάντος και τις εκατέρωθεν διευκρινίσεις και επεξηγήσεις επί των λόγων της παραίτησης του κ. Σάντος, αποκατεστάθησαν οι σχέσεις συνεργασίας των δύο πλευρών, με γνώμονα το κοινό όφελος για την επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ότι την υποβολή της παραίτησης στη διάθεση της διοίκησης προκάλεσαν δηλώσεις που έγιναν, οι οποίες μπορούσαν να ερμηνευθούν ότι έθιγαν το επαγγελματικό κύρος, την ικανότητα και την αξιοπρέπεια του προπονητή, παρότι, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή τους. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, το ζητούμενο στο παρόν και το μέλλον είναι να διατηρηθεί η ΑΕΚ στην κορυφή», τονίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ η γραπτή δήλωση του Σάντος αναφέρει: «Η κοινή δήλωσή μας με την ΑΕΚ αποτελεί την καλύτερη διάψευση των φημών που με ήθελαν να παραιτούμαι, δήθεν για να αναλάβω άλλη ελληνική ομάδα. Επιθυμώ να γνωστοποιήσω ότι για την περίπτωση που η ΑΕΚ είχε κάνει δεκτή την παραίτησή μου, είχα αποδεχθεί να δεσμευθώ και νομικά ότι δεν θα παρέχω τις υπηρεσίες μου σε άλλη ελληνική ομάδα όχι μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για την επόμενη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή