Βερόν: Δεν φεύγει ο Μπέκαμ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι βαθιές «ρίζες» του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μάντσεστερ και οι συναισθηματικοί δεσμοί του με τη Γιουνάιτεντ αποτρέπουν τον Αγγλο μέσο να ενδώσει στο μεταγραφικό «πρέσινγκ» της Ιντερ. O συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ, Χουάν Σεμπάστιάν Βερόν, δεν άφησε πολλές ελπίδες στους Ιταλούς για να «αρπάξουν» τον Μπέκαμ από την «αγκαλιά» των «κόκκινων διαβόλων».

«Δεν νομίζω πως θα τον αφήσουν να φύγει, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση όπου αγωνίζεται. Εχω ακούσει τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Ιταλία, αλλά δεν το θεωρώ και τόσο πιθανό. Εχουμε συζητήσει το όλο θέμα και μου είπε ότι θέλει να παίξει καλά στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας, προκειμένου να ξεχαστεί η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε κόντρα στην Αργεντινή, τέσσερα χρόνια νωρίτερα», είπε ο διεθνής Αργεντινός μέσος, ενώ κατέταξε την εθνική ομάδα της χώρας του στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Την πόρτα της… εξόδου ετοιμάζεται να δείξει η Μπαρτσελόνα στον Νίκο Οικονόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Moundo Deportivo» και η οποία αναφέρει ότι ο τεχνικός των Καταλανών, Αΐτο Ρενέσες, είναι πολύ δυσαρεστημένος από την εν γένει συμπεριφορά του Ελληνα φόργουορντ. O Ρενέσες συνέκρινε την αγωνιστική εξέλιξη του Ρεντζιά μ’ αυτήν του Οικονόμου και υποστήριξε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια υπομονής για τη βελτίωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή