Με κόσμο στις εξέδρες το Ρολάν Γκαρός το φθινόπωρο

Με κόσμο στις εξέδρες το Ρολάν Γκαρός το φθινόπωρο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παρουσία φιλάθλων που θα καλύπτουν έως και 60% των εξεδρών πρόκειται να διεξαχθεί εκτάκτως το φθινόπωρο το τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές του φημισμένου τουρνουά του Γκραν Σλαμ.

Το φετινό Ρολάν Γκαρός επρόκειτο να αρχίσει στις 24 Μαΐου και τελικά αναβλήθηκε για την περίοδο 27 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη γαλλική ομοσπονδία αντισφαίρισης τα εισιτήρια για τους αγώνες θα τεθούν σε πώληση από τις 16 Ιουλίου.

Η ομοσπονδία έχει ετοιμάσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας για τους φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ετσι δεν θα επιτρέπονται παρέες άνω των τεσσάρων ατόμων στις εξέδρες, ενώ θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα κενό κάθισμα μεταξύ δύο παρεών στην ίδια σειρά.

Η χρήση μάσκας συνιστάται στους φιλάθλους χωρίς να είναι υποχρεωτική όταν κάθονται στη θέση τους ή περιμένουν σε ουρά για να μπούνε στο γήπεδο, ωστόσο θα είναι υποχρεωτική κατά την κίνηση των φιλάθλων εντός των εξεδρών.

Πριν δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι το Αμερικανικό Οπεν θα διεξαχθεί κανονικά από τις 31 Αυγούστου ως τις 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Πηγή: ΑΡ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή