Ολυμπιακός: Κύπελλο, Γουλβς και μεταγραφές

Ολυμπιακός: Κύπελλο, Γουλβς και μεταγραφές

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κάθε επισημότητα πλέον ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν από την Τετάρτη το βράδυ το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και έπειτα από δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους, μπορούν να υποστηρίζουν ότι η φετινή κατάκτηση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Δεν είναι μόνο το ότι ο Ολυμπιακός έκοψε πρώτος το νήμα, άλλωστε αυτό το έχει καταφέρει δεκάδες φορές στο παρελθόν. Αυτό που μετρά είναι η καθολική αναγνώριση και το γεγονός ότι η αγωνιστική του αξία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Τόσο για τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη όπου έχει φτάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μάλιστα στην πορεία αποκλείσει την Αρσεναλ.

Βέβαια με δύο στόχους ακόμα ανοιχτούς (Κύπελλο και Γουλβς) κανείς δεν μπορεί να πει ότι η χρονιά τελείωσε. Παράλληλα, μπορεί ο τίτλος να κατακτήθηκε, οι αγώνες όμως για το πρωτάθλημα συνεχίζονται και την Κυριακή υπάρχει ακόμα ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάει μέχρι το φινάλε με νίκες. Στα μεταγραφικά, υπαρκτό φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μούσα Αλ-Ταμάρι.

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος Ιορδανός αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και είναι ένα από τα ονόματα που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μπλοκάκι του για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κύπρου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ενώ και οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι εδώ και καιρό «παγωμένες» με αφορμή τη μεταγραφή του Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη την άνοιξη του 2017, αν και αρχικά υπήρχε συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά των δικαιωμάτων του έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Από κει και πέρα το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί εμπλέκεται και πάλι με τη Γκαλατάσαραϊ, η οποία μετά την απόφασή της να μη γίνει πρόταση ανανέωσης στον Μαριάνο στρέφεται και πάλι στον Νορβηγό μπακ. Μάλιστα υπάρχουν και δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι μάνατζερ ο οποίος παλιότερα εκπροσωπούσε στην Τουρκία τον Ομάρ, υποστήριξε ότι έχει επέλθει ήδη συμφωνία των δύο πλευρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή