Εποχή Μαλακατέ στον ερασιτέχνη ΠΑΟ

Εποχή Μαλακατέ στον ερασιτέχνη ΠΑΟ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nέα εποχή άρχισε στον ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ να επωμίζεται την επίλυση του χρόνιου γηπεδικού θέματος, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενόψει των ανακοινώσεων του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, μέχρι το τέλος Αυγούστου, για την υλοποίηση του σχεδίου ανέγερσης νέου σταδίου στον Βοτανικό.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, οργανωμένοι οπαδοί επανέλαβαν με συνθήματα την προτίμησή τους για λύση του χρόνιου γηπεδικού προβλήματος στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού», ενώ υπήρξαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Χρόνη Ακριτίδη στο μοναδικό ψηφοδέλτιο, επειδή είναι υπεύθυνος της «Διπλής Ανάπλασης» στον Δήμο Αθηναίων και υπήρξαν ερωτήσεις για το αν θα προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου ή αν θα προωθεί τη λύση του Βοτανικού. Ο ίδιος δεν ήταν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να απαντήσει, κάτι που έκανε ο κ. Μαλακατές, ξεκαθαρίζοντας πως «θα προασπίζει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού». Στη γενική συνέλευση αναγνώσθηκε, εν μέσω μεμονωμένων αποδοκιμασιών (πετάχτηκε κι ένα μπουκάλι μπίρας), η επιστολή αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος γνωστοποίησε ότι παρέλαβε χρέος ύψους 3.600.000 ευρώ και αποπλήρωσε το 90%, ενώ επισήμανε ότι ο ερασιτεχνικός σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα ύστερα από τη διοικητική ενασχόλησή του, τα δύο τελευταία χρόνια. Ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου κατέστησε σαφές και πάλι πως δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί με κανένα τμήμα του (είχε υποσχεθεί οικονομική ενίσχυση μόνο για το βόλεϊ ανδρών), επειδή «ο σύλλογος είναι διχασμένος», όπως υποστήριξε, και αναφέρθηκε στην κορύφωση της διαμάχης του με μικρό ποσοστό των οργανωμένων φιλάθλων για το γηπεδικό θέμα στον Βοτανικό και τη μη κατασκευή κλειστού για την ομάδα μπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή