Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε τη θέση της για την αγωγή στον Κακλαμανάκη

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε τη θέση της για την αγωγή στον Κακλαμανάκη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της ιστιοπλοΐας για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και του «χρυσού» ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη. Η ανώτερη αρχή του αθλήματος που έχει εκπροσωπήσει επάξια ο παλαιός πρωταθλητής της ιστιοσανίδας και τώρα προπονητής του Βύρωνα Κοκκαλάνη κατέθεσε αγωγή και ζητάει από τον κάποτε αθλητή της 100.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, από την πλευρά τους, ενημέρωσαν ότι θα στείλουν πλήρη φάκελο για την υπόθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Γιώργο Γεραπετρίτη. 

Η διοίκηση της ΕΙΟ αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της ότι ο λόγος που κατέθεσε αγωγή είναι επειδή ο «Γιος του Ανέμου» μίλησε μέσα στην Βουλή «για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, διαφθορά, υπεξαίρεση, παράνομες πρακτικές και κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της ΕΙΟ χωρίς να παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο, έστω την παραμικρή ένδειξη για να στηρίξει τις κατηγορίες του». 

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, θα προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ που διεκδικούν σε ΑμεΑ αθλητές της ιστιοπλοΐας και σε παραμεθόρια ναυτικά σωματεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή