Ξέφυγε η ΑΕΚ, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ

Ξέφυγε η ΑΕΚ, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την υπογραφή του Παναθηναϊκού πήρε η ΑΕΚ ξεκάθαρο προβάδισμα για τη 2η θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και εμφανίστηκαν με πολλές απουσίες και πολλά νέα παιδιά, οι «πράσινοι» πήραν εύκολα 0-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και επέτρεψαν στην Ενωση να αυξήσει με το άνετο 2-0 επί του ΟΦΗ τη διαφορά στους 4 βαθμούς, μόλις 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στο ντέρμπι της Τούμπας, ο νεανικός Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε να τον απειλήσει ιδιαίτερα. Η κεφαλιά του Καμπετσή στο 13΄ ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τους «πρασίνους» και το (κάτω από τη σέντρα) βολέ του Μαουρίσιο στο 72΄ η… παραλίγο φάση της βραδιάς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Καντουρί (82΄ Τσιγγάρας), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (82΄ Μάτος), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (62΄ Στοχ), Τζόλης (62΄ Λημνιός), Ακπομ (73΄ Σφιντέρσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης (80΄ Μπεκ), Μπουζούκης (79΄ Περέα), Αλεξανδρόπουλος (81΄ Κολοβός), Μακέντα (81΄ Σερπέζης), Ανουάρ, Καμπετσής (65΄ Χατζηγιοβάννης).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε διά ρυθμού περιπάτου την πορεία του προς την αήττητη κατάκτηση του τίτλου, με το 4-2 επί του Αρη να αποτυπώνει τη χαλαρότητα ενός παντελώς αδιάφορου αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Μασούρα (34΄) και Χασάν (45΄). Το 0-3 ήρθε πάλι με τον Μασούρα στο 49΄, για να μειώσει ο Φετφατζίδης στο 56΄, να κάνει ο Χασάν το 1-4 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 65΄ και να κλείσει το σκορ με κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη στο 86΄.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Λούκας Σάσα (79΄ Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν (77΄ Τσολάκης), Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (58΄ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά (58΄ Ρατζέλοβιτς), Λοβέρα (68΄ Ξενιτίδης), Μασούρας (68΄ Βαλμπουενά), Χασάν.

Το ίδιο άνετη ήταν και η νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 2-0 στο ΟΑΚΑ και ήρθε με δύο γρήγορα γκολ στο α΄ ημίχρονο από τους Ολιβέιρα (19΄) και Σβάρνα (45΄), με γαρνιτούρα τέσσερα χαμένα τετ α τετ στο β΄ μέρος. Στο 65΄ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Σακόρ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Λόπες, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς (80΄ Τσιγκρίνσκι), Μάνταλος (80΄ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (27΄ Βέρντε), Λιβάγια (59΄ Σιμάνσκι), Ολιβέιρα (59΄ Αραούχο).

ΟΦΗ: Γουόλι, Γιαννούλης (81΄ Σουρνάκης), Περδίκης (46΄ Νάστος), Βαφέας, Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (46΄ Μεγιάδο), Ναμπί (59΄ Βαζ), Μάνος (46΄ Φιγκεϊρέδο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή